Uw werk is onze zorg

Select is intermediair op het gebied van personeel binnen de flexibele arbeidsmarkt tegen zeer scherpe, maar bovenal eerlijke tarieven.. Als uitzendonderneming helpen wij u bij het werven en selecteren van personeel, stellen wij personeel aan onze opdrachtgevers ter beschikking en kunnen wij ondersteunen bij payrolling.

Wat doet Select voor jou?

Met Nederland als werkgebied, een specialisatie in het werven en selecteren van Nederlandse en Poolse medewerkers en onze eigen wervingskanalen in Polen, is geen enkele vraag ons nog te gek geweest.

Wat doet Select voor jou?

Eerlijke tarieven

Tarieven zonder verrassingen, waardoor u nooit te veel betaalt, maar de uitzendkracht ook nooit te weinig betaald krijgt. Vertrouwen is de basis voor een samenwerking op lange termijn.

Breed gecertificeerd

Transparantie is voor ons zeer belangrijk. Door ons lidmaatschap van de ABU en door onze NEN-4400-1 certificering heeft u bij ons honderd procent garantie dat de lonen, afdrachten en premies tijdig en op de juiste wijze worden voldaan.

Dankbare medewerkers

Die zich vol motivatie inzetten voor uw organisatie. Ze kunnen altijd bij ons terecht met vragen. Of het nu gaat om Engels, Pools, Spaans of Nederlands. Bovendien zijn wij goed verzekerd tegen ongevallen, zodat een medewerker nooit in de kou komt te staan.

24/7 Bereikbaarheid

Zodat u zelfs op het gekste tijdstip om tientallen uitzendkrachten kunt vragen. Met Nederland als werkgebied, een specialisatie in het werven en selecteren van Nederlandse en Poolse medewerkers en onze eigen wervingskanalen in Polen, is geen enkele vraag ons nog te gek geweest.

Hulp aan buitenlandse medewerkers

Wij maken gebruik van Securitech ID-scan apparatuur en zijn getraind in het controleren van identiteitsbewijzen. Voor buitenlandse medewerkers stellen wij indien gewenst huisvesting en transport ter beschikking. Daarnaast verzorgen wij eventueel de zorgverzekering en BSN aanvraag.

Het team

We vinden het erg belangrijk dat we uw personeel op de juiste manier kunnen ondersteunen en adviseren, daarom hebben we meertalig gekwalificeerd personeel in dienst (Engels, Pools, Spaans en Nederlands).

Over ons
Tomasz Wezowicz
John Overgaag
Marcel Wilms
Tineke Hoolt
Dariusz

“Na 2 jaar ben ik zeer tevreden met Select, als een project eindigt regelen zij nieuw werk voor mij”

Dariusz - Orderpicker

Certificeringen

Select is lid van de brancheorganisatie ABU en tevens gecertificeerd voor VCA en SNF. Daarnaast hebben wij het SNA-keurmerk en beschikken wij over een G-rekening. Voor identiteitscontrole maakt Select gebruik van Securitech.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Meer weten?

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of gewoon eens wat prijzen vergelijken? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon even bellen, of langs komen voor een kopje koffie.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

info@selectuitzendbureau.nl
+31(0)88 - 11 87 200
KvK 28112626

Anna van Renesseplein 8
1911 KN Uitgeest