Agrarisch medewerker

Wij zijn voor diverse relaties van ons op zoek naar meerdere agrarische medewerkers. Het betreft fulltime functies in de regio Noord Holland.

Reageer

Shovel- / Kraanmachinist

Voor diverse Opdrachtgevers in het Amsterdams havengebied en op het Tata-terrein zoeken wij goede shovel- en kraanmachinisten.

Reageer

Tremmer / Bobcat

Voor diverse Opdrachtgevers op het Tata-terrein en in IJmuiden zoeken wij goede tremmers / Bobcat bestuurders.

Reageer

Wat doet Select voor jou?

01

Goede arbeidsvoorwaarden

De wettelijke bepalingen voor de branche waarin jij werkt, bepaalt welke toeslagen wij hanteren. Wel zo eerlijk, vinden wij. Elke week ontvang je van ons een loonstrook waar duidelijk op staat waar je gewerkt hebt, voor welk uurloon en eventuele avond-, nacht- en weekendtoeslagen.
02

Veiligheid

Je wilt je werk veilig kunnen doen. Daarom zijn wij VCU gecertificeerd. Gebeurt er toch een iets tijdens het werk of woon-werkverkeer? Dan hebben wij een verzekering met goede dekking voor eventuele ongevallen.
03

Begeleiding

Komen werken in Nederland vanuit een ander land? Dat vergt nogal wat geregel. Daarom wordt jij in het hele traject ontzorgd. Wij hebben eigen woningen en eigen vervoer tot onze beschikking, verzorgen eventueel een zorgverzekering en assisteren bij de aanvraag van een BSN.
04

Alles online

Handig! Alles is binnen handbereik op je eigen web portaal. Hier lever je je uren digitaal aan, upload je documenten en kun je je loonstrookjes en jaaropgaves bekijken of downloaden.

Productiemedewerkers

Voor verschillende opdrachtgevers zoeken wij productiemedewerkers, denk hierbij aan in- en uitpakwerk bij diverse groothandels, zoals bijvoorbeeld in groente en fruit.

Reageer

Metaalbewerkers

Binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar gemotiveerde lassers, frezers, draaiers en monteurs.

Reageer

Schoonmakers

Voor verschillende vakantieparken en vakantiewoningen zijn wij op zoek naar parttime schoonmakers voor 2 tot 10 uur per week.

Reageer

Bouw medewerkers

Voor diverse bouwprojecten zoeken wij bekwame vakmensen. Bijvoorbeeld schilders, betonvlechters, slopers enzovoorts.

Reageer

Scholieren

Voor scholieren is er altijd wat te doen voor een paar uurtjes of langer met betrekking tot productie- en inpakwerkzaamheden.

Reageer

Open sollicitatie

Heb je niets kunnen vinden wat bij je past, stuur dan een open sollicitatie. Geef in iedergeval duidelijk aan:

  • Wat je zoekt
  • Waar jouw kennis en ervaring ligt
  • Hoe het zit met je beschikbaarheid
Reageer