• Zuiver zaken doen, waarbij vertrouwen de basis vormt voor een samenwerking op lange termijn.
  • Eerlijke, all-in tarieven zonder verrassingen, waardoor u nooit te veel betaalt, maar de uitzendkracht ook nooit te weinig betaald krijgt.
  • Berekenbaarheid: wat we zeggen, dat doen we ook.
  • Dankbare werknemers, die zich vol motivatie inzetten voor uw organisatie.
  • 24/7 bereikbaarheid, zodat u zelfs op het gekste tijdstip om tientallen uitzendkrachten kunt vragen.

Dat is waar Select Uitzendbureau als full-service uitzend- en payrollbedrijf vol vuur voor gaat. Dat zijn geen loze beloftes, maar harde feiten. Met Nederland als werkgebied, een specialisatie in het werven en selecteren van Nederlandse en Poolse medewerkers en onze eigen wervingskanalen in Polen, is geen enkele vraag ons nog te gek geweest.

Uw personeelsbestand is onze zorg, we vinden het erg belangrijk dat we hen op de juiste manier kunnen ondersteunen en adviseren en hebben daarom meertalig gekwalificeerd personeel in dienst. Of het nu gaat om Engels, Pools, Spaans of Nederlands. Bovendien zijn wij goed verzekerd tegen ongevallen, zodat een medewerker nooit in de kou komt te staan mocht er onverhoopt iets gebeuren.

Certificeringen, Transparantie is voor ons zeer belangrijk. U wilt als opdrachtgever zeker zijn dat de lonen, afdrachten en premies tijdig en op de juiste wijze worden voldaan. Door ons lidmaatschap van de ABU en de door onze NEN-4400-1 certificering heeft u bij ons honderd procent garantie dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. U bent daardoor als inlener gevrijwaard van enige aansprakelijkheid met betrekking tot de afdrachten. Bekijk gerust onze certificaten op onze downloadpagina.

Hulp aan buitenlandse werknemersWij maken gebruik van Securitech ID-scan apparatuur en zijn getraind in het controleren van identiteitsbewijzen. Voor buitenlandse medewerkers stellen wij indien gewenst huisvesting en transport ter beschikking. Daarnaast verzorgen wij eventueel de zorgverzekering en BSN aanvraag.

Agrarisch

Wij beschikken over een groot netwerk binnen de agrarische sector en kunnen daardoor zeer snel schakelen om de juiste medewerkers bij u in te zetten. Denk aan bij bollengroothandels of iris-, lelie-, en tulpenkwekerijen.

Industrie

Bent u op zoek naar een gecertificeerd industrieel personeel, zoals kraan of shovel machinisten? Of moet het ruim van een schip leeg met bobcat en tremmer? Dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn zeer actief op het Tata Steel-terrein en in het Amsterdams haven gebied. Wij zijn tevens VCU gecertificeerd.

Facilitair

Vakantiewoningen die schoongemaakt moeten worden? Kamermeisjes nodig in een hotel? Wij leveren dankzij ons grote netwerk in facilitaire medewerkers zelfs op het laatste moment nog 70 tot 80 uitzendkrachten tegen zeer scherpe tarieven.

Productie

Van het inpakken van zeer kleine reclamematerialen tot het assembleren van grote filtersystemen, van het verwerken van vis en vlees tot het inpakken van groente en fruit. Wij hebben de juiste mensen voor u klaarstaan.

Metaal

Of het nu gaat om een metaalbewerker of een gekwalificeerde aluminium lasser, voor projecten op korte of lange termijn: wij benaderen de juiste kanalen en vinden uw kandidaat.

Bouw

Betonstorters, schilders, isolatie- en gevelmonteurs, timmerlieden, elektriciens en ga zo maar door. U vraagt, wij leveren.